Cautare

64455 de rezultate pentru "exotique sarbatoreste 10 ani de existenta pe piata din romania" (4.43 secunde)
La 5 mai este marcata, anual, Ziua Internationala a Moaselor, lansata de Confederatia Internationala a Moaselor la sfarsitul anilor 1980.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Romania se plaseaza pe primul loc intr-un top al celor mai profitabile 20 de state europene in ceea ce priveste profitul prognozat pentru urmatorii zece ani de pe urma tranzactiilor imobiliare, potrivit postului britanic de televiziune Channel 4.
Bursa Romana de Marfuri (BRM) vrea sa tranzactioneze energie electrica. Pentru aceasta, BRM "a depus la 18 ianuarie 2007, la Autoritatea Nationala de Reglementare in dome-niul Energiei (ANRE), solicitarea de a deveni operator pe piata de energie electrica", ne-a declarat Mircea Filipoiu, presedintele institutiei.
Compania farmaceutica FLORIS, cel mai mare producator de suplimente alimentare si vitamine din Israel a anuntat, la finele saptamanii, in cadrul unui eveniment organizat la hotel Sheraton din Bucuresti, lansarea pe piata din Romania a primelor 10 produse pe baza de extracte vegetale.
Garanti se finanteaza din Turcia prin certificate cu discount de 40 mil. euro Garanti Bank, subsidiara locala a grupului turc cu acelasi nume, a lansat pe piata din Turcia o emisiune de certificate cu discount in valoare de 100 de milioane de lire turcesti (circa 40 mil.
În timp ce mai multe sectoare ale economiei dau semne ca sufera în perioada crizei, exista domenii de activitate care vor prospera la anul.
O schimbare de viziune asupra lumii (Autor: ... a trecut in revista, in cursul corespondentei, mai multe ipoteze pe care un sceptic i le putea oferi pentru experientele sale.
Cum se sarbatoreste Marea Unire la Alba Iulia : Show pirotehnic 3D, concerte, trei tone de fasole si carnati (Autoare: Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
Preturile filmelor foto au scazut in ultimii doi ani in medie cu aproximativ 35%. Producatorii incearca astfel sa recupereze cat se mai poate din avansul luat de aparatele digitale. Insa ei nu exclud posibilitatea ca in curand pelicula sa dispara de pe piata.
Decizia BNR de a majora rata dobânzii de politica monetara de la 7,5 la 8% pe an ar putea duce la o scadere, în timp, a tranzactiilor imobiliare si chiar la o stagnare a preturilor din domeniul imobiliar.
Decizia BNR de a majora rata dobânzii de politica monetara de la 7,5 la 8% pe an ar putea duce la o scadere, în timp, a tranzactiilor imobiliare si chiar la o stagnare a preturilor din domeniul imobiliar.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii. Pe ringul pietei de capital, fiecare secunda poate fi fatala.
Jumatate din piata IT din Romania lucreaza cu tehnologia Microsoft Peste 400.000 de firme, jumatate din piata de IT din Romania, lucreaza cu tehnologia Microsoft potrivit declaratiei Marius Filipas, responsabil servere Microsoft Romania. "50 % din piata de IT este impactata de Microsoft.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA. Romania dupa Razboiul din Ucraina:
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
Alexandru Safta ) Este un subiect care pare sa tina exclusiv de latura spirituala, sau filosofica, a lucrurilor. Este o chestiune pe care cei mai multi oameni fie o resping din principiu, fie nu o cunosc suficient.
Chiar daca preturile apartamentelor din imobilele vechi ar putea sa scada pana la sfarsitul anului, tot construirea unei case este mai avantajoasa.
Piata farmaceutica romaneasca este monopolizata de o gama diversificata de produse internationale, recomandate adesea de catre medicii de familie. Medicamente provenite din state precum Austria, Germania, Italia, Franta si chiar India se afla frecvent in retetele eliberate de diversi medici din Romania.
O stire Reuters anunta ieri ca pretul aurului la bursele internationale a atins un nivel-record pentru ultimii 25 de ani.
google-analytics.com